Wij bouwen hem voor u

Wordpress website laten maken

Een stabiele fundering van je website

Wat is Wordpress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Ooit begon WordPress als simpel blog-systeem, waarin de home-pagina van je website altijd je laatste (blog)berichten liet zien. Inmiddels kun je met WordPress gelukkig veel meer: het is nu een uitgebreid CMS met een heel ecosysteem aan plugins en themes eromheen.

Elk programma, softwarepakket en persoon die iets te maken heeft met websites, houdt rekening met WordPress. Daardoor zijn koppelingen tussen systemen vaak zo simpel als het installeren van één specifieke plugin. Elke nieuwsbriefsoftware, ontwikkelaar, betaalprovider, salessysteem etc.

waarom kiezen voor wordpress

Wat zijn de voordelen?

WordPress is met een marktaandeel van 60% zeker een populair systeem. Natuurlijk is het populaire niet altijd de beste optie, maar voor een CMS geldt dit vaak wel. Het grote marktaandeel zorgt er ook voor dat WordPress stabiel en betrouwbaar is. Dat wil zeggen dat de kans dat het CMS ophoudt te bestaan en je je website noodgedwongen moet migreren erg klein is.

WordPress is een CMS waar iedereen na een korte instructie mee kan leren werken. Door een intuïtieve indeling, vind je makkelijk wat je zoekt. Een pagina of bericht toevoegen is zo erg eenvoudig en het toevoegen van een afbeelding of ander element spreekt voor zich. Hierdoor kan elke medewerker van je bedrijf zaken aanpassen of aanvullen op de bedrijfswebsite. Daar komt bij dat WordPress geschikt is om door meerdere personen tegelijkertijd gebruikt te worden.

Wij gaan graag voor u aan de slag!

Heeft u een website nodig?

Bent u opzoek naar een proffesionele partij die voor u een website of webshop kan realiseren? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres.

Wij gaan samen met u kijken naar een passende oplossing zodat we uw klanten een optimale online beleving kunnen bieden.

U ben t altijd vrij contact met ons op te nemen via info@intelic.nl of ons te bellen op +31 (0)6 1333 0684