Wij kunnen hem voor je bouwen!

Een website laten maken in Prinsenbeek?

waarom kiezen voor wordpress

Wat zijn de voordelen?

Wil je een website laten maken voor je bedrijf in Prinsenbeek of de omgeving van Prinsenbeek? Dan ben je bij Intelic aan het juiste adres! Intelic ontwerpt, host, bouwt en onderhoud websites

Omdat wij onze klanten graag kennen willen we je uitnodigen voor een kop koffie (of een kom thee) bij ons op Kantoor in Prinsenbeek, uiteraard geheel vrijblijvend.

Klik op de knop hier beneden en wij zullen contact met je opnemen om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen! Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 06-13330684 of mailen naar bas@intelic.nl

Een stabiele fundering van je website

Wat is Wordpress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Ooit begon WordPress als simpel blog-systeem, waarin de home-pagina van je website altijd je laatste (blog)berichten liet zien. Inmiddels kun je met WordPress gelukkig veel meer: het is nu een uitgebreid CMS met een heel ecosysteem aan plugins en themes eromheen.

waarom kiezen voor wordpress

Wat zijn de voordelen?

WordPress is met een marktaandeel van 60% zeker een populair systeem. Natuurlijk is het populaire niet altijd de beste optie, maar voor een CMS geldt dit vaak wel. Het grote marktaandeel zorgt er ook voor dat WordPress stabiel en betrouwbaar is. Dat wil zeggen dat de kans dat het CMS ophoudt te bestaan en je je website noodgedwongen moet migreren erg klein is.

WordPress is een CMS waar iedereen na een korte instructie mee kan leren werken. Door een intuГЇtieve indeling, vind je makkelijk wat je zoekt. Een pagina of bericht toevoegen is zo erg eenvoudig en het toevoegen van een afbeelding of ander element spreekt voor zich. Hierdoor kan elke medewerker van je bedrijf zaken aanpassen of aanvullen op de bedrijfswebsite. Daar komt bij dat WordPress geschikt is om door meerdere personen tegelijkertijd gebruikt te worden.

Wij gaan graag voor u aan de slag!

Heeft u een website nodig?

Bent u opzoek naar een proffesionele partij die voor u een website of webshop kan realiseren? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres.

Wij gaan samen met u kijken naar een passende oplossing zodat we uw klanten een optimale online beleving kunnen bieden.

U ben t altijd vrij contact met ons op te nemen via info@intelic.nl of ons te bellen op +31 (0)6 1333 0684