Intelic: Van Passie naar Prestatie

Transformeer je visie in realiteit!

Onze Passie:
Uw Succes Online

Bij Intelic geloven we dat een website meer is dan alleen een online visitekaartje. Het is een verlengstuk van uw merk, een brug naar uw klanten en een krachtig middel om uw bedrijf te laten groeien. Opgericht in 2018 door Bas Zuidema, ontstond Intelic vanuit een diepe passie voor webdesign en ondernemerschap. Wij begrijpen dat elke pixel telt, elke kleur spreekt en elke klik betekenis heeft. Onze missie? Uw visie omzetten in een digitale ervaring die inspireert en engageert.

desktop (3)desktop (4)

Hoe We Werken: Perfectie in Elk Detail

Elk project dat we aannemen, begint met een luisterend oor. We willen uw verhaal, doelen en dromen begrijpen. Vervolgens combineren we geavanceerde technologieën met creatief design om een website te creëren die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Ons proces is een harmonieus samenspel van onderzoek, design, ontwikkeling en optimalisatie. We streven naar perfectie in elk detail, omdat we geloven dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten.

desktop (3)desktop (4)

Wat We Bieden:
Uw Digitale Transformatie

Bij Intelic gaan we verder dan alleen het maken van mooie websites. We bieden complete digitale oplossingen die uw online aanwezigheid versterken. Van responsief webdesign en gebruiksvriendelijke interfaces tot zoekmachineoptimalisatie en veilige hosting – wij hebben de expertise om uw digitale dromen werkelijkheid te maken. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om u te helpen bij elke stap van uw digitale transformatie.

De Reis van Intelic: Van Passie naar Prestatie

Sinds onze oprichting in 2018 heeft Intelic een indrukwekkende groei en ontwikkeling doorgemaakt. Onze toewijding aan excellentie en innovatie heeft ons in staat gesteld om continu uit te breiden en onze diensten te verbeteren. Hier is een overzicht van onze belangrijkste mijlpalen:

Intelic werd opgericht door Bas Zuidema, gedreven door een passie voor webdesign en ondernemerschap. Met een visie om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te versterken, begon Intelic aan haar reis.

2018: Oprichting

Na twee jaar van succesvolle projecten en groeiende klantenkring, opende Intelic haar eerste kantoor in Prinsenbeek. Deze stap markeerde een belangrijke fase in onze groei, waarbij we dichter bij onze klanten konden werken en ons team konden uitbreiden.

2020: Eerste Kantoor in Prinsenbeek

Om onze klanten een complete digitale oplossing te bieden, breidde Intelic in 2021 haar diensten uit met webhosting. Hiermee konden we een naadloze en betrouwbare online ervaring garanderen, van ontwerp tot hosting.

2021: Uitbreiding van Dienstverlening met Webhosting

In 2022 voegden we social media management toe aan ons dienstenpakket. Door deze toevoeging konden we onze klanten helpen om niet alleen een sterke website te hebben, maar ook een krachtige aanwezigheid op sociale media te ontwikkelen.

2022: Uitbreiding van Dienstverlening met Social Media Management

Met een toenemende vraag naar onze diensten, verhuisde Intelic in 2024 naar een ruimer, modern kantoor in Breda. Deze verhuizing stelde ons in staat om nog efficiënter te werken en onze klanten beter van dienst te zijn.

2024: Verhuizing naar Tweede Kantoor in Breda

Om onze groei te weerspiegelen, hebben we in 2024 onze huisstijl vernieuwd. Met een professionelere uitstraling willen we onze toewijding aan kwaliteit en innovatie verder benadrukken en onze positie als toonaangevend webdesignbedrijf versterken.

2024: Verandering van Huisstijl naar een Professionelere Uitstraling

In hetzelfde jaar werd Intelic goedgekeurd als leerbedrijf. Deze erkenning stelt ons in staat om jonge talenten op te leiden en te begeleiden, terwijl we bijdragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie webdesigners en digitale experts.

2024: Goedgekeurd als Leerbedrijf

Projecten waar wij trots op zijn

Ontdek hieronder enkele projecten waar we met recht trots op zijn. Elk project vertelt een uniek verhaal van samenwerking, innovatie en succes.